Produkter Tjenester Meny
VB Rørlegger i arbeidsklær og armene i kors

Vannmåler i Lillestrøm kommune

Fra 1. januar 2020 ble Sørum og Fetsund kommune slått sammen med Lillestrøm til nye Lillestrøm kommune. Og i Lillestrøm kommune skal alle innbyggere ha vannmåler. Det vil da si at alle vann-abonnenter i Fet og Sørum kommune er pålagt å installere vannmåler. Det skal alle ha fordi de skal betale for det vannet de faktisk bruker. Bor du i Lillestrøm kommune og mangler vannmåler? Da bør du kontakte oss i Funksjonell VVS!

Vi monterer vannmålere i hele nye Lillestrøm kommune og da steder som Fetsund, Sørum, Blaker, Lørenfallet, Mork, Gansdalen, Enebakkneset.

Vannmåler må bestilles en autorisert rørlegger, som oss i Funksjonell VVS. Den leveres ut gratis av Lillestrøm kommune, og skal installeres som første punkt etter hovedstoppekranen for å sikre en korrekt avlesning av vannforbruket. 

Med en vannmåler betaler du kun for ditt faktiske forbruk av vann og det gir en mer rettferdig måte å fordele kostnadene på vann- og avløpstjenestene i Lillestrøm på. 

Hvordan går du frem for ny vannmåler?

  • Når du kontakter oss og melder at du ønsker en slik vannmåler, bestiller vi den fra Lillestrøm kommune. 
  • Vi mottar beskjed fra kommunen når vannmåleren kan hentes
  • Vi avtaler tidspunkt for montering med deg og prisen for oppdraget
  • Vi sender ferdigmelding til kommunen når måleren er installert. 
  • Når ferdigmeldingen er registrert hos kommunen, vil gebyrene beregnes etter forbruket som leses av på måleren.

Montering og ansvar

Kommunen står for innkjøp av vannmålerne og den er da kommunens eiendom. Du som abonnent har ansvar for at vannmåleren ikke blir ødelagt eller skadet. Da kan kommunen kreve erstatning for tapt eller skadet måler. 

Vi som rørleggerbedrift tar ansvar for forsvarlig montering. 

Har du spørsmål eller vil bestille montering? Kontakt oss via romerike@funksjonell-vvs.no eller ring oss på telefon 990 90 530. Om du sender e-post er det fint om du legger ved et bilde av hovedstoppekranen og området rundt. Da blir det enda lettere for oss å gi et tilbud.